Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζουμε τις μεγάλες αποκαλύψεις για την περιοχή 51 (φώτο)

Πριν λίγες μέρες προκάλεσε  αίσθηση και πληθώρα μεταδημοσιεύσεων  από Ελληνικές ιστοσελίδες,σχετικά με τον Μποιντ Μπούσμαν του μηχανικού που υποστήριζε ότι μίλησε με εξωγήινους και ότι είχε και εικόνες για να το αποδείξει.Στο βίντεο έλεγε ότι οι εξωγήινοι ήρθαν από τον πλανήτη Quintumnia.

Μηνύματα που λάβαμε από αναγνώστες μας, έλεγαν ότι δεν ήταν πεπεισμένοι με την αυθεντικότητα του βίντεο,αν αυτά που έλεγε ήταν αλήθεια ή ψέματα,και ότι ο μηχανικός το έκανε για την υστεροφημία του.

Η φώτο με τον εξωγήινο όπως την παρουσίασε ο Boyd.

Σήμερα με την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε έκπληκτοι  ότι η αναζήτηση πλέον του ονόματος Boyd Bushman στην ελεύθερη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια WIKIPEDIA δεν υπάρχει.Η να το πούμε καλύτερα έχει διαγραφεί.Προκαλεί εντύπωση η συγκεκριμένη κίνηση,από όποιον έχει γίνει, δημιουργεί ερωτήματα και σκέψεις και σε ανθρώπους που δεν ασχολούνται με τα  ``προβλήματα`` τον U.F.O και μεταφυσικών θεμάτων,και θέτει όλους τους ερευνητές και αναζητητές σε εγρήγορση.


Υπάρχει μια αλήθεια και αυτή θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε.Μείνετε συνδεδεμένοι στα μέσα που διαθέτουμε,και θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε αυτά που οι άλλοι θα διαβάζουν από άλλες σελίδες μετά από μερικούς μήνες!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share