Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Έχουν περπατήσει τον πλανήτη μας γίγαντες ? (Φώτο)

 Υπήρξαν στην προκατακλυσμιαία εποχή γίγαντες?Από εκείνες τις ημέρες κατοικείται σύμφωνα με τις πηγές η γη.Η ελληνική μυθολογία είναι ένας θησαυρός από ιστορίες για γίγαντες.Ποια είναι όμως τα γιγαντιαία όντα που περπάτησαν στον πλανήτη μας σε μια εξαιρετικά απομακρυσμένη εποχή.

Τον Ιούνιο του 2011 η Pravda αποκάλυψε μια απίστευτη είδηση.Μια ομάδα αρχαιολόγων βρήκε σε μια ζούγκλα της της κεντρικής Αφρικής ένα μυστηριώδη τάφο κοντά στην πόλη Κιγκάλι στην Ρουάντα.

Μέσα στον τάφο βρέθηκαν οι σκελετοί γιγαντιαίων ανθρώπινων πλασμάτων. 40 μαζικοί τάφοι που είναι τέλεια διατηρημένοι.




Τα πλάσματα είχαν 7 μέτρα περίπου ύψος,και τα κεφάλια τους ήταν αρκετά μεγάλα, δυσανάλογα με το υπόλοιπο σώμα.

Οι αρχαιολόγοι υπέθεσαν ότι μπορεί να είναι επισκέπτες από άλλο πλανήτη,που πέθαναν ως αποτέλεσμα της καταστροφής,αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα σημάδι από συντρίμμια των διαστημικών οχημάτων.


 Αυτή η περίπτωση δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο τέτοιες ιδιαιτερότητες της φύσης.Το 1936 δύο Γάλλοι αρχαιολόγοι και ανθρωπολόγοι οι Marcel Griaule και Jean Paul Lebeuf, είδαν τα ευρήματα ανασκαφών στο Τσαντ και δεν πίστευαν στα μάτια τους.Βρέθηκαν ανάμεσα στα αναχώματα, ανθρώπινα υπολείμματα πολύ μεγαλύτερα από τα συνηθισμένα.



Ο  Graule Marcel (1898-1956) είναι εκείνος που μας έμαθε πολλά για την φυλή Ντόγκον (Dogon). Ήταν ο ηγέτης διαφόρων  αποστολών στην Αφρική από το 1936 εως το 1946,συμπεριλαμβανομένης και της ιστορικής αποστολής Dakar-Τζιμπουτί που σπούδασε την κοσμολογία στο λαό της Αφρικής.

Η κοινότητα και ο πολιτιστικός σύλλογος Μ.Ε.Σ.Α έχει ερευνήσει και έχει στην κατοχή του αρκετό υλικό για το θέμα,το οποίο θα κάνουμε αναφορά στη συνέχεια,και ανα γεωγραφικές τοποθεσίες ευρήματα γιγάντων,για να έχουμε μια πλήρη και ολοκληρωμένη θέση και άποψη για τους γίγαντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share