Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Πυραμίδες και στη Χαβάη ?

Όπως οι πιο πολλοί γνωρίζουμε,οι πυραμίδες είναι κατασκευές οι οποίες περιορίζονται,μόνο στις χώρες της Αιγύπτου,της Κίνας και του Μεξικού.Στην πραγματικότητα όμως,όσο και να θέλουμε να δώσουμε ένα τέλος σε αυτό,τόσο [περισσότερο εμφανίζονται στις πιο απροσδόκητες γεωγραφικές συντεταγμένες του πλανήτη Γη. Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για πιθανές πυραμίδες στα νησιά της Χαβάης.

  Σύμφωναμε μια θεωρία του William "Pila" Chiles ,στο βιβλίο του ``The Secrets and Mysteries of Hawaii`` Μυστικά και μυστήρια της Χαβάης,έχουν κατασκευαστεί πυραμίδες σε ένα από τα νησιά της Χαβάης,και έχουν μαθηματική σχέση με άλλες πυραμίδες της γης,μέσα από ένα σχήμα που ονομάζεται Planetary Grid.

Κάθε μια από τις λευκές γραμμές,είναι ένας αρχαιολογικός χώρος,που φιλοξενεί μια πυραμίδα ή ένα μεγαλιθικό συγκρότημα.
Ο ερευνητής γράφει ότι η πυραμίδα,βρίσκεται στην ενδοχώρα της Χαβάης στο νησί  Oahu,5 μίλια από την πόλη Punaluu,με την περίφημη ``μαύρη παραλία``.

Στην φωτογραφία που τράβηξε ο Coty Gonzales, ένας ερασιτέχνης εξερευνητής μπορούμε να δούμε ένα σχηματισμό βράχου πολύ συμμετρικό,που δείχνει ότι είναι πυραμίδα.Η φωτογραφία αυτή δημοσιέυθηκε στο δικτυακό τόπο Exploration Hawaii.

Σύμφωνα με κάποιες απερίσκεπτες υποθέσεις,το σύμπλεγμα των νησιών της Χαβάης,είναι μια από τις περιοχές της γης,που εξακολουθούν να διατηρούν αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη του αρχαίου πολιτισμού της Ατλαντίδας, που υπήρχε έως και 13 χιλιάδες χρόνια πριν,όπου έγινε ένας παγκόσμιος καταστροφικός κατακλυσμός, οδήγησε στην καταβύθιση της Ατλαντίδος.



Οι πυραμίδες που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο,είναι απτή απόδειξη ότι ένας πολιτισμός πολύ πιο προηγμένος από τον δικό μας, έχει κατοικήσει τη  γη από την αρχαιότητα. Αν και η κλασική αρχαιολογία και παλαιοντολογία είναι απρόθυμοι να αποδεχθούν μια τέτοια θεωρία, πολλοί ερευνητές είναι πεπεισμένοι ότι πολλά στοιχεία που συλλέγονται κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών μπορεί να οδηγήσει μόνο σε αυτό το συμπέρασμα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share